ساعت
ورود
دسترسی سریع به تالارها
قوانین کاربران
انتقادات
کاربران جدید
محیط زیست
هری پاتر
وارکرافت
جوانان
خانمها
اقایان
خانواده
دانشگاه
عاشقانه ها
دوستی
قرارهای عمومی
گفتگوی ازاد
مذهب
سیاست
پزشکی
تاریخ
کامپیوتر
فیزیک
نقاشی
موسیقی
سینما
فشن
سایر هنرها
ادبیات
شعر و شاعران
داستان و نويسندگي
زبان انگلیسی
مناسبتها
خاطرات روزانه
ورزش
شوخی
لطیفه
تعارف بازی
انتقادات
کاربران جدید
محیط زیست
هری پاتر
وارکرافت
جوانان
خانمها
اقایان
خانواده
دانشگاه
عاشقانه ها
دوستی
قرارهای عمومی
گفتگوی ازاد
مذهب
سیاست
پزشکی
تاریخ
کامپیوتر
فیزیک
نقاشی
موسیقی
سینما
فشن
سایر هنرها
ادبیات
شعر و شاعران
داستان و نويسندگي
زبان انگلیسی
مناسبتها
خاطرات روزانه
ورزش
شوخی
لطیفه
تعارف بازی
مشکلات جوانان ....
4 مشترك
ماتریکس دی ال :: عمومي :: زير سي سال
صفحه 1 از 2
صفحه 1 از 2 • 1, 2
مشکلات جوانان ....
بررسى مشكلات جوانان
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: مشکلات جوانان ....
جوان یعنی نشاط ، طراوت ، فعالیت ، موفقیت ، امید ، آینده ، اما آیا چند درصد از جوانان سرزمین ما نماد واقعی این تعریف هستند؟
-
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
aram نوشته است:جوان یعنی نشاط ، طراوت ، فعالیت ، موفقیت ، امید ، آینده ، اما آیا چند درصد از جوانان سرزمین ما نماد واقعی این تعریف هستند؟
در واقع باید گفت خیلیها تظاهر میکنن که ایم چیزها رو دارن ولی در واقع به هیچ وجه ممکن دارای این معیارها نیستن !!!!!
بی هویتی ، مشکل جوانان کرمانشاه
یک جامعه شناس کرمانشاهی با بیان اینکه بیش از یک سوم جمعیت کشور در گروه سنی 15 تا 25 سال تحت عنوان جوان قرار دارند، جوانی را به معنای تازگی و برنایی تعریف کرد و گفت: ایران کشوری جوان است که اگر از این انرژی به درستی استفاده نشود به بحران تبدیل می شود.علی اکبر ده حقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در ادامه با اشاره به بحث هویت جوانان بعنوان یکی از مهمترین مسائل روز کشور گفت: بایدبا شناخت جوانان در تربیت درست آنها تلاش کنیم، زیرا در غیر اینصورت و با تنش میان « من فردی» و « من اجتماعی» جوان، او دچار بحران هویت خواهد شد.وی به تغییر هویت افراد جامعه در پی تغییر روابط اجتماعی اشاره و تصریح کرد: در شرایط کنونی جوانان ایرانی در بین سه هویت سنتی (ایرانی بودن) ، هویت دینی (مسلمان بودن) و هویت آموزشی (علوم برگفته از غرب) سرگردان هستند و عملکرد نادرست در این وضعیت موجب بحران هویت در آنها خواهد شد.ده حقی در ادامه به مشکلات جوانان کرمانشاهی اشاره و با تاکید بر اینکه بدون شناخت جوانان نمی توانیم نیازهای آنان را درک و فراهم کنیم یادآور شد: بیکاری و احساس بی هویتی شدید در پی آن و همچنین روند رو به رشد گرایش جوانان به مواد مخدر شیمیایی و صنعتی از جمله مشکلات این قشر در استان است.وی گفت: باید برای پر کردن اوقات فراغت برنامه ریزی درستی بشود چرا که تخلیه نشدن انرزی جوانان نتایج بدی در پی خواهد د اشت.ده حقی در خاتمه با بیان این مطلب که توقع جوانان کرمانشاهی بیش از جوانان دیگر استانهای کشور نیست تصریح کرد: مسئولان و نمایندگان استان در مجلس باید به این مسئله توجهی ویژه داشته باشند چراکه تجمع انرژی جوانان، سیلی مخرب و همه گیر در پی خواهد داشت.
-
سازمان بين المللي كار هشدار داد:
افزايش نگران كننده بيكاري جوانان
مترجم: فاطمه احمدي
منبع: Faz.net.www
به رغم رشد بسيار خوب اقتصاد دنيا در سال هاي گذشته وضعيت فرصت هاي شغلي افراد جوان بحراني تر شده است. بيكاري در بين جوانان 15 تا 24 سال در بخش هايي از دنيا در فاصله سال هاي 1995 تا 2005 به شدت افزايش يافته است؛ بيش از همه در آسياي جنوبي كنار اقيانوس آرام، جنوب آفريقا و نيز آمريكاي لاتين كناره درياي كارائيب.
اگرچه در خاور نزديك و آفريقاي شمالي – مناطقي كه ميزان زاد و ولد بسيار بالاست – تعداد افراد بيكار كاهش يافته است، اما با_ 7/25 درصد بيكاري همچنان بالاترين رتبه را در دنيا به خود اختصاص داده است. در جوامع صنعتي غربي نيز اين ميزان رو به كاهش بوده است، البته با متوسط 1/13 درصد بيكاري در سال 2005 ميزان بيكاري جوانان تقريباً دوبرابر بزرگسالان بوده است.
نيروي كار كم درآمد
ILO(سازمان بين المللي كار) در تحقيقي تحت عنوان روند جهاني به كارگماري جوانان كه به تازگي در ژنو به چاپ رسيد، اعلام كرده است كه بحراني به مراتب بدتر از بيكاري جوانان جهان را تهديد مي كند. برطبق اين بررسي، شمار افراد جوان بيكار در دهه گذشته حدود 8/14 درصد به عبارتي 85 ميليون نفر افزايش يافته است. ازاين گذشته در كنار اين افراد بيكار مي توان به جمعيت 300 ميليون نفري جوانان (معادل يك چهارم جمعيت جوان دنيا) اشاره كرد كه به دليل عدم اشتغال مناسب جزو طبقه شاغلان فقير محسوب مي شوند؛ چرا كه درآمد روزانه آنها كمتر از 2 دلار است.
سرعت پايين ايجاد جايگاه هاي شغلي
با اين اوصاف ILO| تخمين مي زند كه بايد حداقل 400 ميليون فرصت شغلي جديد و با درآمد بهتر به وجود بيايد تا اين افراد بيكار يا جوانان كم درآمد تامين شوند. در فاصله بين سال هاي 1995 تا 2005 تعداد افراد جوان حدود 13 درصد افزايش يافت، به عبارتي به 1/1 ميليارد نفر رسيد. (از اين تعداد حدود 89 درصد در كشورهاي درحال توسعه زندگي مي كنند)، درحالي كه اشتغال در اين گروه سني تنها 4 درصد افزايش داشت.
جان سوماويا (Juan Somavia) مديركل ILO اين كمبود رو به رشد جايگاه هاي شغلي منظم را روندي نگران كننده تلقي مي كند، مساله اي كه خطر نابودي موقعيت اقتصادي جوانان را به همراه دارد.
ابتدا كارمندان جوان اخراج مي شوند
خطر بيكاري جوانان به طور كل بيش از افراد بزرگسال است. اين براي تمامي كشورهاي دنيا صدق مي كند. در تحقيق نامبرده به اين مساله اشاره مي شود كه در شرايط بحراني ابتدا اين كارمندان جوان هستند كه از كار بيكار مي شوند، زيرا اغلب مدت زمان زيادي از استخدام آنها نمي گذرد و نيز نسبت به افراد بزرگسال از تجربه كاري كمتري برخوردارند.
تئوري اقتصادي ديگري نيز وجود دارد كه برطبق آن افراد جوان در جست وجوي كار، بسيار بي تجربه و درعين حال پر از ترديد قلمداد مي شوند. از طرف ديگر نيز اغلب نسبت به افراد بزرگسال مدت زمان بيشتري به دنبال يافتن كار هستند. خطر بيكاري جوانان در سال هاي اخير بسيار افزايش يافته است. درحالي كه از سال 1995 شمار افراد جوان بيكار در متوسط جهاني دوبرابر افراد بيكار بزرگسال بود، در سال 2005 اين ميزان به 3 برابر افزايش يافت. اين نسبت تنها در آسياي شرقي كاهش يافته است، چيزي كه منحصراً با پيشرفت يكباره اقتصاد چين توجيه مي شود.
اين ميزان در كشورهاي صنعتي در 30/2 درصد ثابت ماند، اين بدين معناست كه ميزان بيكاري جوانان در اتحاديه اروپا نيز بيش از بزرگسالان است. اين نسبت در آسياي جنوب شرقي كناره اقيانوس آرام 1/5 است، درحالي كه در خاور نزديك و آفريقاي شمالي 1/3 مي باشد و اين دقيقاً نشان دهنده اين مساله است كه در اين مناطق سطح بيكاري بالاتر از متوسط جهاني است
افزايش نگران كننده بيكاري جوانان
مترجم: فاطمه احمدي
منبع: Faz.net.www
به رغم رشد بسيار خوب اقتصاد دنيا در سال هاي گذشته وضعيت فرصت هاي شغلي افراد جوان بحراني تر شده است. بيكاري در بين جوانان 15 تا 24 سال در بخش هايي از دنيا در فاصله سال هاي 1995 تا 2005 به شدت افزايش يافته است؛ بيش از همه در آسياي جنوبي كنار اقيانوس آرام، جنوب آفريقا و نيز آمريكاي لاتين كناره درياي كارائيب.
اگرچه در خاور نزديك و آفريقاي شمالي – مناطقي كه ميزان زاد و ولد بسيار بالاست – تعداد افراد بيكار كاهش يافته است، اما با_ 7/25 درصد بيكاري همچنان بالاترين رتبه را در دنيا به خود اختصاص داده است. در جوامع صنعتي غربي نيز اين ميزان رو به كاهش بوده است، البته با متوسط 1/13 درصد بيكاري در سال 2005 ميزان بيكاري جوانان تقريباً دوبرابر بزرگسالان بوده است.
نيروي كار كم درآمد
ILO(سازمان بين المللي كار) در تحقيقي تحت عنوان روند جهاني به كارگماري جوانان كه به تازگي در ژنو به چاپ رسيد، اعلام كرده است كه بحراني به مراتب بدتر از بيكاري جوانان جهان را تهديد مي كند. برطبق اين بررسي، شمار افراد جوان بيكار در دهه گذشته حدود 8/14 درصد به عبارتي 85 ميليون نفر افزايش يافته است. ازاين گذشته در كنار اين افراد بيكار مي توان به جمعيت 300 ميليون نفري جوانان (معادل يك چهارم جمعيت جوان دنيا) اشاره كرد كه به دليل عدم اشتغال مناسب جزو طبقه شاغلان فقير محسوب مي شوند؛ چرا كه درآمد روزانه آنها كمتر از 2 دلار است.
سرعت پايين ايجاد جايگاه هاي شغلي
با اين اوصاف ILO| تخمين مي زند كه بايد حداقل 400 ميليون فرصت شغلي جديد و با درآمد بهتر به وجود بيايد تا اين افراد بيكار يا جوانان كم درآمد تامين شوند. در فاصله بين سال هاي 1995 تا 2005 تعداد افراد جوان حدود 13 درصد افزايش يافت، به عبارتي به 1/1 ميليارد نفر رسيد. (از اين تعداد حدود 89 درصد در كشورهاي درحال توسعه زندگي مي كنند)، درحالي كه اشتغال در اين گروه سني تنها 4 درصد افزايش داشت.
جان سوماويا (Juan Somavia) مديركل ILO اين كمبود رو به رشد جايگاه هاي شغلي منظم را روندي نگران كننده تلقي مي كند، مساله اي كه خطر نابودي موقعيت اقتصادي جوانان را به همراه دارد.
ابتدا كارمندان جوان اخراج مي شوند
خطر بيكاري جوانان به طور كل بيش از افراد بزرگسال است. اين براي تمامي كشورهاي دنيا صدق مي كند. در تحقيق نامبرده به اين مساله اشاره مي شود كه در شرايط بحراني ابتدا اين كارمندان جوان هستند كه از كار بيكار مي شوند، زيرا اغلب مدت زمان زيادي از استخدام آنها نمي گذرد و نيز نسبت به افراد بزرگسال از تجربه كاري كمتري برخوردارند.
تئوري اقتصادي ديگري نيز وجود دارد كه برطبق آن افراد جوان در جست وجوي كار، بسيار بي تجربه و درعين حال پر از ترديد قلمداد مي شوند. از طرف ديگر نيز اغلب نسبت به افراد بزرگسال مدت زمان بيشتري به دنبال يافتن كار هستند. خطر بيكاري جوانان در سال هاي اخير بسيار افزايش يافته است. درحالي كه از سال 1995 شمار افراد جوان بيكار در متوسط جهاني دوبرابر افراد بيكار بزرگسال بود، در سال 2005 اين ميزان به 3 برابر افزايش يافت. اين نسبت تنها در آسياي شرقي كاهش يافته است، چيزي كه منحصراً با پيشرفت يكباره اقتصاد چين توجيه مي شود.
اين ميزان در كشورهاي صنعتي در 30/2 درصد ثابت ماند، اين بدين معناست كه ميزان بيكاري جوانان در اتحاديه اروپا نيز بيش از بزرگسالان است. اين نسبت در آسياي جنوب شرقي كناره اقيانوس آرام 1/5 است، درحالي كه در خاور نزديك و آفريقاي شمالي 1/3 مي باشد و اين دقيقاً نشان دهنده اين مساله است كه در اين مناطق سطح بيكاري بالاتر از متوسط جهاني است
-
جوون تو ایران یه مرده متحرکه که فقط دنبال گذران وقتشه بی هدف خسته از تضادهای تربیتی خستسه از امرو نهی های پدرو مادر خسته از تربیت غرب وازادیاش بازم بگم بازم بگم تا چی بشه من جوون نیستم نوجوونم ولی چی بگم ؟
منیکه تو نوجونی این همه مشکل دارم جوونیم پیریمه پیریمم مرگمه از کدو ممشکل حرف بزنه تا سبک شه این جوون بد بخت
منیکه تو نوجونی این همه مشکل دارم جوونیم پیریمه پیریمم مرگمه از کدو ممشکل حرف بزنه تا سبک شه این جوون بد بخت
marjan313- سر دبیر کل
-
تعداد پستها : 503
آدرس پستي : سر جاده عشق
شغل : کولی دربدر صد ساله
وضعیت : سر دبیر کل
متن يا شعر مورد علاقه : زندگی تنها چیزیست که ارزش جنگیدن دارد
Registration date : 2008-11-18
به نظر من آدم باید دلش جوون باشه اینم عوامل مختلفی داره که یکیش جامعس.. ولی بسیار داریم جوامعی که به شدت محروم هستند ولی یا جوانانی در خانواده های از هم پاشیده داریم که بانشاط زندگی میکنن و رضایت عمومی بالایی هم دارن.
بله چون اونا از خانواده وجامعه دوتا رفتار متضاد نمیبینن اگه جامعه فقیره خب خانواده ام فقیره نه مثل ماکه اونایی که ادعای معنویتشون سربه فلک میزنه اخرین مدل بنز زیر پاش نوه کوچیکشونه اونوقت توی این مملکت یه عده فقیرن یه عده پولدار جامعه دچار تضاد میشه تضادهای طبقاتی جوونه میگه من برای چی برم سمت خدا خدا که به چاپلوسا پول میده چون ادمای پولدار این مملکت خدارو کردن ملعبه دستشون
جوون ایرانی میتونه سر زنده ترین جوون دنیا باشه نیست چون میره16 سال درس میخونه باید بشه ابدارچی!
اینا درد نیست مشکل نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید شما جیبت خالی باشه نداشته باشی نون بخوری دلت چطوری جوون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوون ایرانی میتونه سر زنده ترین جوون دنیا باشه نیست چون میره16 سال درس میخونه باید بشه ابدارچی!
marjan313- سر دبیر کل
-
بله حرفای شما درسته اینا درده منم که همون اول جامعه رو محکوم کردم ولی داریم کسایی که با همین فقرشون بالاترین مدارج علمی رو کسب کردن و پشتکار بالایی داشتن. از همه چیز مهمتر خودتی و اینکه از تا نیفتی این نظر منهmarjan313 نوشته است:بله چون اونا از خانواده وجامعه دوتا رفتار متضاد نمیبینن اگه جامعه فقیره خب خانواده ام فقیره نه مثل ماکه اونایی که ادعای معنویتشون سربه فلک میزنه اخرین مدل بنز زیر پاش نوه کوچیکشونه اونوقت توی این مملکت یه عده فقیرن یه عده پولدار جامعه دچار تضاد میشه تضادهای طبقاتی جوونه میگه من برای چی برم سمت خدا خدا که به چاپلوسا پول میده چون ادمای پولدار این مملکت خدارو کردن ملعبه دستشون
خب ... راستش منم حرفای مجتبی رو قبول دارم
-
marjan313 نوشته است:بله چون اونا از خانواده وجامعه دوتا رفتار متضاد نمیبینن اگه جامعه فقیره خب خانواده ام فقیره نه مثل ماکه اونایی که ادعای معنویتشون سربه فلک میزنه اخرین مدل بنز زیر پاش نوه کوچیکشونه اونوقت توی این مملکت یه عده فقیرن یه عده پولدار جامعه دچار تضاد میشه تضادهای طبقاتی جوونه میگه من برای چی برم سمت خدا خدا که به چاپلوسا پول میده چون ادمای پولدار این مملکت خدارو کردن ملعبه دستشون
چرا... همه اینا درده بخدا
-
اقا مجتبی قیاس کل میکنی؟؟؟؟؟
ما چندتا ادم تو ایران داریم که از70 میلیون نفر بتونن به مدارج علمی دست پیدا کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اسم 20 تاشونو بگو اسم اونایی رو که واقعا فقیر بودن نه فقر ساختگی
اصلن با تحصیل کاری نداریم
شما 100 تک تومنی ته جیبت باشه میتونی 5 نون بخری اگه همون اسکناس نداشته باشی بهت که نون نمیدن
ما داریم از مشکلات حرف میزنیم نمیخوایم روحیه بهم بدیم که
اره من خودم سراغ دارم کسایی رو که بخاطر اینکه25 تومن پول کپی نداشتن بدن
یه شب تاصبح جزوه هارومینوشتن نه اینکه پول نداشاپته باشنا نه اگه هی میخواستن پول کپی بدن دیگه نمیتونست نشهریه دانشگاهشونو بدن
اینا چیه درد نیست؟
درد تعریفش چیه شما بیا منو تفهیم کن شاید برداشت من از درد بد بوده؟
من دارم میگم علنا ورسما ما توی این مملکت خونه فساد داریم چون جوونا نمیتونن ازدواج کنن
این درد نیست
ببینم به خود شما برنمیخوره که قشنگ ترین دخترای کرد و هزارجای دیگه این مملکتو میفرستن دبی مگه جوونای خودمون چپر چلاقن نخ نیستن فقط مثل اون عربای شیکم گنده پول ندارن بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینادرده در دمن شما نسلهای اینده
ما درایم به 7000 هزار سال تمدن مینازیم ولی اینده های ما به چی ما بنازن به اینکه نسل مادراشون صادرمیشدن وپدراشون با واردات مواد مخدر بدبخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا درده درد ما شرقی ایم با فرهنگ خودمون ما غرب نیستیم که همه چی.و به اسم دمکوکراسی زیر پا بذاریم حتی کانون مقدس خانواده رو..........
ما چندتا ادم تو ایران داریم که از70 میلیون نفر بتونن به مدارج علمی دست پیدا کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما 100 تک تومنی ته جیبت باشه میتونی 5 نون بخری اگه همون اسکناس نداشته باشی بهت که نون نمیدن
یه شب تاصبح جزوه هارومینوشتن نه اینکه پول نداشاپته باشنا نه اگه هی میخواستن پول کپی بدن دیگه نمیتونست نشهریه دانشگاهشونو بدن
اینا چیه درد نیست؟
من دارم میگم علنا ورسما ما توی این مملکت خونه فساد داریم چون جوونا نمیتونن ازدواج کنن
این درد نیست
ببینم به خود شما برنمیخوره که قشنگ ترین دخترای کرد و هزارجای دیگه این مملکتو میفرستن دبی مگه جوونای خودمون چپر چلاقن نخ نیستن فقط مثل اون عربای شیکم گنده پول ندارن بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما درایم به 7000 هزار سال تمدن مینازیم ولی اینده های ما به چی ما بنازن به اینکه نسل مادراشون صادرمیشدن وپدراشون با واردات مواد مخدر بدبخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا درده درد ما شرقی ایم با فرهنگ خودمون ما غرب نیستیم که همه چی.و به اسم دمکوکراسی زیر پا بذاریم حتی کانون مقدس خانواده رو..........
marjan313- سر دبیر کل
-
حالا چرا اینقد عصبانی میشینmarjan313 نوشته است:اقا مجتبی قیاس کل میکنی؟؟؟؟؟
اینا چیه درد نیست؟
این درد نیست
امیرکبیر مگه نبود اینقد فقیر بود که اجازه مکتب رفتننم بهش ندادن!! ببین ما کم نداریم امثال امیرکبیر حتی خیلی جاها فقر باعث میشه آدمای قدرشناس ترو باپشتکارتری ساخته بشن.
من میگم اینقد سیاه نکن همه چیز رو اینم بگم همه جا از این مسائل هست تو خود کانادا که مهد تمدنه هم الان مراکز فساد قانونیم هست !!!!!!
به هرحال اگه بحث ناراحتتون میکنه من از بحث میکشم کنار چون شما دلتون پره
نه اشتباه نکنین من دلم از شما پر نیست دلم از هیچکدوم از این جوونای ایرونی پر نیست من از این دلم پرکه کانادا دین و خدا رونمیکنن ملعبه دستشون ولی توی ایران سردمدارای ما این کارو میکنندروغ میگم؟
شما نکش کنار که بکشی منم دیگه پست نمیزنم تو این تایپیک
marjan313- سر دبیر کل
-
حکومت اسلام خیلی بهتر از حکومت لائیکه چون اگه قرار باشه کسی گناه و دزدی و دروغ و هر کاری بکنه عاقلانه اینه که از کسایی باید انتظار داشته باشیم که هیچ پایبندی ندارن معیار صلاحیت یه حکومت همون تعهد و پایبندیشهmarjan313 نوشته است:نه اشتباه نکنین من دلم از شما پر نیست دلم از هیچکدوم از این جوونای ایرونی پر نیست من از این دلم پرکه کانادا دین و خدا رونمیکنن ملعبه دستشون ولی توی ایران سردمدارای ما این کارو میکنندروغ میگم؟
ببخشید شما توی این جامعه نشونه ایی از اسلام میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟
من به نو ع حکومت کارین دارم جمهوری سکولار لائیک سوسیال کمونیست من بحثم سراینه که همه اینا حکومتها چه خوبشون چه بدشون دین ورنمیکنن ملعبه دستشون
من اینو میگم یه کثال میزنم
شما یه ادم خیلی مومنی ور میبینی که داره راهنکماییت میکنه میگه مثلا این کاربده خب ما تو کل ایران چندتا مومن درست حسابی داریم؟
که بیاین جوونای مارو راهنماییکنیم قبول کن دادش من ما توبپی ایران چیزی به اسم دین واقعی نداریم کاریبا اقلیتها ندارم دارم درباره دین رسمی میگم منظورم دین رسیمبه
کجای اسلام ربا وفساد و مال یتیم خوری تشویق شده؟ این حکومت جمهوریه که ما داریمًًً!!!!!!!
من به نو ع حکومت کارین دارم جمهوری سکولار لائیک سوسیال کمونیست من بحثم سراینه که همه اینا حکومتها چه خوبشون چه بدشون دین ورنمیکنن ملعبه دستشون
شما یه ادم خیلی مومنی ور میبینی که داره راهنکماییت میکنه میگه مثلا این کاربده خب ما تو کل ایران چندتا مومن درست حسابی داریم؟
که بیاین جوونای مارو راهنماییکنیم قبول کن دادش من ما توبپی ایران چیزی به اسم دین واقعی نداریم کاریبا اقلیتها ندارم دارم درباره دین رسمی میگم منظورم دین رسیمبه
کجای اسلام ربا وفساد و مال یتیم خوری تشویق شده؟ این حکومت جمهوریه که ما داریمًًً!!!!!!!
marjan313- سر دبیر کل
-
خب هیچ جای دنیا مدینه فاضله پیدا نمیشه . بعدشم... اون متخصصا و اساتیدشم از این اتهاما جرات نمیکنن بزنن اونوقت شما سریع کل کشورو جمع بندی میکنین ؟!marjan313 نوشته است:ببخشید شما توی این جامعه نشونه ایی از اسلام میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟
کشوری هم هست که یتیم خورنداشته باشه و ربا و فسادو اینا ریشه کن شده باشه !!! یه کم اطرافتونو ببینید متوجه میشین که متدین کم نداریم.اونی که هرشب مسجد میره فکر میکنین پول بهش میدن؟ فکر میکنید واقعاً ارزششو داره کسی به خاطر امور دنیوی خودشو دیندار معرفی کنه؟ من که خندم میگیره تصور کنم کسی که نماز جماعتو جمعه و راهپیماییو عزاداریو پامنبرو دعا ندبه و... میره برای جاییزه ای چیزی میره !!
...
البته من با شما همدردم. میدونم دلتون پره حقم دارین.. جوونید و فرصت میخواین... به شما جوونا اگه فرصت بدن زمینو زمانو بهم میریزید!! فرقیم نمیکنه ایرانی خارجی همه قدرتتون بالاس صفر کیلومترین ... خصوصن شما که دختر هستید و دخترا هم حقوق خاص خودشونو دارن .
دادش گلم من حقم اینه که دارم توی این مملکت راحت زندگی میکنم به هیچ جبهه وجناحیم کاریندارم ولی عزیزم من همه حرفم اینه که همه کشورای دنیا دین ورنمیکنن ملعبه دستشون همین
marjan313- سر دبیر کل
-
من که گفتم اصلاً چرا فکر میکنید دینو ملعبه میکنن؟ چرا به دین اینقدر بدبین هستی شما ؟marjan313 نوشته است:دادش گلم من حقم اینه که دارم توی این مملکت راحت زندگی میکنم به هیچ جبهه وجناحیم کاریندارم ولی عزیزم من همه حرفم اینه که همه کشورای دنیا دین ورنمیکنن ملعبه دستشون همین
اين مطلب آخرين بار توسط dashmojtaba در الإثنين فبراير 09, 2009 2:25 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ولی با دین شوخی نمیکنن وجوونارودین زده نمیکنن
marjan313- سر دبیر کل
-
جوون مشکلش اینه که دوست داره همه انرژی که داره همه آتیشی که درونش هستو برای چیزی یا کسی مایه بگذاره وقتی نتونه دلش میگیره احساس بی مصرفی میکنه و در تنهایی خودش پیله میکنه آره منم یه جوونم و مشکلی که دارم و همه جوونا دارن همینه
به قول شاعر
اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده
بدان عاشق شدستو گریه کرده
به قول شاعر
اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده
بدان عاشق شدستو گریه کرده
صفحه 1 از 2 • 1, 2
ماتریکس دی ال :: عمومي :: زير سي سال
صفحه 1 از 2