ساعت
ورود
دسترسی سریع به تالارها
قوانین کاربران
انتقادات
کاربران جدید
محیط زیست
هری پاتر
وارکرافت
جوانان
خانمها
اقایان
خانواده
دانشگاه
عاشقانه ها
دوستی
قرارهای عمومی
گفتگوی ازاد
مذهب
سیاست
پزشکی
تاریخ
کامپیوتر
فیزیک
نقاشی
موسیقی
سینما
فشن
سایر هنرها
ادبیات
شعر و شاعران
داستان و نويسندگي
زبان انگلیسی
مناسبتها
خاطرات روزانه
ورزش
شوخی
لطیفه
تعارف بازی
انتقادات
کاربران جدید
محیط زیست
هری پاتر
وارکرافت
جوانان
خانمها
اقایان
خانواده
دانشگاه
عاشقانه ها
دوستی
قرارهای عمومی
گفتگوی ازاد
مذهب
سیاست
پزشکی
تاریخ
کامپیوتر
فیزیک
نقاشی
موسیقی
سینما
فشن
سایر هنرها
ادبیات
شعر و شاعران
داستان و نويسندگي
زبان انگلیسی
مناسبتها
خاطرات روزانه
ورزش
شوخی
لطیفه
تعارف بازی
آشپزی ...
2 مشترك
ماتریکس دی ال :: عمومي :: زير يك سقف
صفحه 1 از 1
آشپزی ...
طرز تهیه و پخت انواع غذاهای ایرانی و خارجی
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
سالاد ماکارونی و گوشت با سس خردل خامهای
موادلازم:
ماکارونی پروانهای: 500 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فیله گوسفند: 4 تکه
لوبیا سفید پخته شده: 150 گرم
فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد
قارچ دلمهای: 200 گرم
برای سس خردل خامهای:
خامه: 300 گرم
خردل: 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: نصف قاشق مرباخوری
سیر خردشده: 2 حبه
عصاره مرغ: یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
ماکارونی را در یک قابلمه آب درحال جوشبریزید و بدون اینکه درب آن را بگذارید، آن رابچوشانید. روغن را در ماهیتابهای داغ کنید وتکههای گوشت را در آن بریزید و دو طرف آنهارا خوب سرخ کنید. در این هنگام آنها را باریکببرید و ماکارونی را با گوشت مخلوط کنید. باقیموادهایی را هم که در اختیار دارید به آن اضافهکنیدو خوب هم بزنید.
برای تهیه سس، تمام مواد آن را درظرفی ریخته وبا هم زن آنقدر هم بزنید تا نرم و یکدست شود.قبل از اینکه غذا را سرو کنید، سس را روی آنبریزید و در صورت تمایل روی آن را با پنیر و فلفلسیاه تزیین کنید
موادلازم:
ماکارونی پروانهای: 500 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فیله گوسفند: 4 تکه
لوبیا سفید پخته شده: 150 گرم
فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد
قارچ دلمهای: 200 گرم
برای سس خردل خامهای:
خامه: 300 گرم
خردل: 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: نصف قاشق مرباخوری
سیر خردشده: 2 حبه
عصاره مرغ: یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
ماکارونی را در یک قابلمه آب درحال جوشبریزید و بدون اینکه درب آن را بگذارید، آن رابچوشانید. روغن را در ماهیتابهای داغ کنید وتکههای گوشت را در آن بریزید و دو طرف آنهارا خوب سرخ کنید. در این هنگام آنها را باریکببرید و ماکارونی را با گوشت مخلوط کنید. باقیموادهایی را هم که در اختیار دارید به آن اضافهکنیدو خوب هم بزنید.
برای تهیه سس، تمام مواد آن را درظرفی ریخته وبا هم زن آنقدر هم بزنید تا نرم و یکدست شود.قبل از اینکه غذا را سرو کنید، سس را روی آنبریزید و در صورت تمایل روی آن را با پنیر و فلفلسیاه تزیین کنید
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
اسپاگتی قالبی
مواد لازم:
اسپاگتی یک بسته
اسفناج یک کیلو
قارچ 200 گرم
پیاز متوسط دو عدد
پنیر پیتزا یک بسته
سس سویا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری
روغن، پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:آب را می گذاریم بجوشد سپس اسپاگتی، نمک و روغن را اضافه می کنیم.بعد از ده دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم.
پیاز سرخ کرده+قارچ+اسفناج بخار پز+سس سویا+پودر سیر+آب لیمو ترش را مخلوط کرده و می گذاریم خوب جا بیفتد.
قالب را چرب کرده یک لایه از اسپاگتی یک لایه موادی که مخلوط کردیم و یک لایه پنیر پیتزا اضافه می کنیم.بیست تا سی دقیقه در فر با درجه 175 یا ده دقیقه در مایکرو فر می گذاریم.
نوش جان
مواد لازم:
اسپاگتی یک بسته
اسفناج یک کیلو
قارچ 200 گرم
پیاز متوسط دو عدد
پنیر پیتزا یک بسته
سس سویا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری
روغن، پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:آب را می گذاریم بجوشد سپس اسپاگتی، نمک و روغن را اضافه می کنیم.بعد از ده دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم.
پیاز سرخ کرده+قارچ+اسفناج بخار پز+سس سویا+پودر سیر+آب لیمو ترش را مخلوط کرده و می گذاریم خوب جا بیفتد.
قالب را چرب کرده یک لایه از اسپاگتی یک لایه موادی که مخلوط کردیم و یک لایه پنیر پیتزا اضافه می کنیم.بیست تا سی دقیقه در فر با درجه 175 یا ده دقیقه در مایکرو فر می گذاریم.
نوش جان
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
لازانيا
مواد لازم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
فلفل دلمه اي 1 عدد
پياز خرد شده 1 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
آويشن 1 قاشق مربا خوري
پنير پيتزا 500 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 50 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوري
شير سرد 3 پيمانه
خامه 50 گرم در صورت دلخواه
سس سفيد رقيق 3 پيمانه
ورق لازانيا 6 تا 8 ورق
قارچ اسلايس شده 200 گرم
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
چگونگی تهیه
پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.
مواد لازم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
فلفل دلمه اي 1 عدد
پياز خرد شده 1 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
آويشن 1 قاشق مربا خوري
پنير پيتزا 500 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 50 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوري
شير سرد 3 پيمانه
خامه 50 گرم در صورت دلخواه
سس سفيد رقيق 3 پيمانه
ورق لازانيا 6 تا 8 ورق
قارچ اسلايس شده 200 گرم
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
چگونگی تهیه
پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
اسپاگتی با سس مرغ
مواد لازم
ماکارونی 225 گرم -مرغ 200 گرم-رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری -پوره گوجه فرنگی 2 پیمانه -سیر 1 حبه -پیاز 1 عدد- روغن زیتون 50 میلی لیتر -آویشن 1 قاشق چایخوری -آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری -جعفری خرد شده 3 قاشق سوپ خوری -نمک و فلفل سیاه به میزان لازم - کره 2 قاشق سوپ خوری
چگونگی تهیه
روغن را در ظرفی همراه با پیاز و سیر به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم ( البته زمان را نصف می کنیم ) سپس ظرف دیگری را روی حرارت قرارداده و اسپاگتس را در آن پخته و سپس آبکش می کنیم . سپس ظرف را از ماکروویو بیرون آورده و مرغ را به آن همراه ادویه جات افزوده و خوب به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم ( با درب بسته ) سپس ظرف را از ماکرو ویو بیرون آورده و بعد رب گوجه و پوره و بعد آبلیو و شکر و جعفری را افزوده به مدت 6 دقیقه مواد را با درجه بالا در دستگاه قرار می دهیم و با درب بسته سپس اسپاگتی را همراه کره و نمک و فلفل روی حرارت تفت می دهیم و در ظرف مخصوص ریخته و سس را روی آن ریخته و سرو می کنیم
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
پاستا چيكن آلفردو
مواد لازم
پياز كوچك 1 عدد
جوز هندي به مقدار لازم
نمك و فلفل به مقدار لازم
سير 2 حبه
پاستا 140-90 گرم
سينه مرغ 115 گرم
خامه 2/1 پيمانه
جعفري ساطوري 1 قاشق غذا خوري
آب 2/1 پيمانه
كره 40 گرم
چگونگی تهیه
ابتدا پاستاها را پخته و آبكش كنيد با كره پياز وسير تفت دهيد تا كمي نرم (طلائي ) شود سپس سينه مرغ را بصورت انگشتي بريده و با پياز و ليمو تفت دهيد . آب را اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد تا مقدار آب به نصف برسد سپس حرارت را خيلي كم كرده و خامه را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . جعفري جوز هندي نمك و فلفل و پاستا را اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا پاستاها هم داغ شوند و در ظرف مناسب سرو نمائيد. اين مواد براي 1 نفر در نظر گرفته شده است
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
فوزیلی با سس سبزی جات
مواد لازم:
سیر=1 تا 2 حبه
هویج=50 گرم
بادمجان=150 گرم
کلم برگ سفید=150 گرم
قارچ=50 گرم
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
سرکه=به دلخواه
نمک و فلفل=به دلخواه
پاستا فوزیلی(پیچ پیچی)=300 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی یا مینیاتوری=100 گرم
قرص عصاره مرغ=نصف یک قرص
زیتون بدون هسته=6 عدد حلقه شده
جعفری ساطوری شده=2 تا 3 ساقه
پنیر پارمیزان رنده شده=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید.
2. هویج،کلم برگ و بادمجان را خلالی برش بزنید. قارچ ها را نیز ورقه کنید و گوجه فرنگی ها را نصف کنید.
3. در ظرفی آب را جوش بیاورید و روغن،سرکه و نمک را متناسب با حجم پاستای فوزیلی بریزید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بسته به جنس پاستا،بجوشد و کاملا بپزد اما،وا نرود و له نشود.
4. در تابه ای روغن زیتون و سیر را روی حرارت قرار دهید و کمی که تفت خورد به ترتیب هویج،بادمجان و کلم برگ را به آن اضافه کنید. پس از مدتی پخت سبزیجات،قارچ و سپس در انتها گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.
5. سس گوجه فرنگی و قرص عصاره مرغ را در مقدار کمی آب حل کنید و به تابه بیفزایید. اجازه دهید مواد کمی بیشتر بپزد اما فرم خود را از دست ندهد.
6. قبل از برداشتن تابه از روی حرارت زیتون های حلقه شده و جعفری ساطوری شده را همراه کمی پنیر پارمیزان به آن اضافه کنید.
7. پاستای پخته شده را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن آن با این سس،تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر بکشید و تزئین و سرو کنید.
مواد لازم:
سیر=1 تا 2 حبه
هویج=50 گرم
بادمجان=150 گرم
کلم برگ سفید=150 گرم
قارچ=50 گرم
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
سرکه=به دلخواه
نمک و فلفل=به دلخواه
پاستا فوزیلی(پیچ پیچی)=300 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی یا مینیاتوری=100 گرم
قرص عصاره مرغ=نصف یک قرص
زیتون بدون هسته=6 عدد حلقه شده
جعفری ساطوری شده=2 تا 3 ساقه
پنیر پارمیزان رنده شده=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید.
2. هویج،کلم برگ و بادمجان را خلالی برش بزنید. قارچ ها را نیز ورقه کنید و گوجه فرنگی ها را نصف کنید.
3. در ظرفی آب را جوش بیاورید و روغن،سرکه و نمک را متناسب با حجم پاستای فوزیلی بریزید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بسته به جنس پاستا،بجوشد و کاملا بپزد اما،وا نرود و له نشود.
4. در تابه ای روغن زیتون و سیر را روی حرارت قرار دهید و کمی که تفت خورد به ترتیب هویج،بادمجان و کلم برگ را به آن اضافه کنید. پس از مدتی پخت سبزیجات،قارچ و سپس در انتها گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.
5. سس گوجه فرنگی و قرص عصاره مرغ را در مقدار کمی آب حل کنید و به تابه بیفزایید. اجازه دهید مواد کمی بیشتر بپزد اما فرم خود را از دست ندهد.
6. قبل از برداشتن تابه از روی حرارت زیتون های حلقه شده و جعفری ساطوری شده را همراه کمی پنیر پارمیزان به آن اضافه کنید.
7. پاستای پخته شده را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن آن با این سس،تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر بکشید و تزئین و سرو کنید.
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
پیتزا ماکارونی
مواد لازم:
ماکارونی صدفی=500 گرم
پیاز=3 عدد بزرگ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
خامه=1 پاکت(100 گرم)
پنیر موزاریلا رنده شده=1 لیوان
فلفل دلمه سبز=2 عدد
زیتون خرد شده=به مقدار لازم
کنسرو قارچ خرد شده=به مقدار لازم
سیر=1 حبه
مرغ=2 عدد ران+1 عدد سینه
طرز تهیه:
1. ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی پاکت آن درست کرده و آبکش کنید.
2. یک عدد از پیازها را خلال کرده همراه سیر خرد شده در روغن تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید.
3. کمی روغن در ماهیتابه ریخته،یک عدد پیاز باقی مانده را در آن تفت داده،مرغ+ادویه را به آن اضافه کرده کمی آن را در روغن تفت دهید. سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرده بگذارید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس کنار گذاشته تا کمی خنک شود. مرغ ها را از استخوان جدا کرده و خرد کنید.
4. شیر+خامه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
5. در ظرف مخصوص فر،ماکارونی+مرغ خرد شده+سس خامه را با هم مخلوط کنید.
6. روی مواد را پنیر موزاریلا رنده شده بریزید.
7. روی پنیر را پیاز خلال شده ریز+زیتون خرد شده+قارچ خرد شده بریزید.
8. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا روی آن طلایی رنگ شود
مواد لازم:
ماکارونی صدفی=500 گرم
پیاز=3 عدد بزرگ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
خامه=1 پاکت(100 گرم)
پنیر موزاریلا رنده شده=1 لیوان
فلفل دلمه سبز=2 عدد
زیتون خرد شده=به مقدار لازم
کنسرو قارچ خرد شده=به مقدار لازم
سیر=1 حبه
مرغ=2 عدد ران+1 عدد سینه
طرز تهیه:
1. ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی پاکت آن درست کرده و آبکش کنید.
2. یک عدد از پیازها را خلال کرده همراه سیر خرد شده در روغن تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید.
3. کمی روغن در ماهیتابه ریخته،یک عدد پیاز باقی مانده را در آن تفت داده،مرغ+ادویه را به آن اضافه کرده کمی آن را در روغن تفت دهید. سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرده بگذارید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس کنار گذاشته تا کمی خنک شود. مرغ ها را از استخوان جدا کرده و خرد کنید.
4. شیر+خامه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
5. در ظرف مخصوص فر،ماکارونی+مرغ خرد شده+سس خامه را با هم مخلوط کنید.
6. روی مواد را پنیر موزاریلا رنده شده بریزید.
7. روی پنیر را پیاز خلال شده ریز+زیتون خرد شده+قارچ خرد شده بریزید.
8. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا روی آن طلایی رنگ شود
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
لازانیا
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
ماکارونی
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
باز هم ماکارونی
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
Admin نوشته است:چه غذاهای عالییییییییییییییی من که دهنم اب افتاد ..... دستت درد نکنه ارام جان ...
خواهش
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
ماکارونی با سس قارچ
مواد لازم :
400 گرم ماکاروني
400 گرم قارچ
100 گرم کره
نصف قاشق چايخوري نمک
به مقدار دلخواه فلفل
1 عدد پياز
500 گرم گوجهفرنگي
2 قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
100 گرم پنير رنده شده
1 عدد ليمو ترش
طرز تهيه :
قابلمهي پر از آبي را روي اجاق گاز بگذاريد. نمک به آن اضافه کنيد. بعد از جوش آمدن آب، ماکاروني را داخل آن بريزيد. سپس ماکاروني را آبکش کرده و دم کنيد.
براي تهيه سس قارچ ، ابتدا قارچ ها را شسته و خرد کرده و داخل ماهيتابه اي که حاوي کمي کره است، تفت دهيد. وقتي آب قارچ تبخير شد، نمک و فلفل بزنيد. پياز خرد شده را به قارچ افزوده و کمي تفت دهيد. گوجهفرنگيها را خرد کرده و به مخلوط بيافزاييد. بگذاريد به مدت 15 دقيقه مواد آرام آرام بجوشد. جعفري را اضافه کرده و پنير را به مواد بيافزاييد. حال سس قارچ آماده است.
ماکاروني را در يک ديس بکشيد و از سس قارچ روي آن بريزيد و سرو نماييد. در صورت دلخواه مي توانيد آب ليمو ترش نيز روي غذاي خود بريزيد.
منبع : ماهنامه تغذيه و سلامتي
مواد لازم :
400 گرم ماکاروني
400 گرم قارچ
100 گرم کره
نصف قاشق چايخوري نمک
به مقدار دلخواه فلفل
1 عدد پياز
500 گرم گوجهفرنگي
2 قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
100 گرم پنير رنده شده
1 عدد ليمو ترش
طرز تهيه :
قابلمهي پر از آبي را روي اجاق گاز بگذاريد. نمک به آن اضافه کنيد. بعد از جوش آمدن آب، ماکاروني را داخل آن بريزيد. سپس ماکاروني را آبکش کرده و دم کنيد.
براي تهيه سس قارچ ، ابتدا قارچ ها را شسته و خرد کرده و داخل ماهيتابه اي که حاوي کمي کره است، تفت دهيد. وقتي آب قارچ تبخير شد، نمک و فلفل بزنيد. پياز خرد شده را به قارچ افزوده و کمي تفت دهيد. گوجهفرنگيها را خرد کرده و به مخلوط بيافزاييد. بگذاريد به مدت 15 دقيقه مواد آرام آرام بجوشد. جعفري را اضافه کرده و پنير را به مواد بيافزاييد. حال سس قارچ آماده است.
ماکاروني را در يک ديس بکشيد و از سس قارچ روي آن بريزيد و سرو نماييد. در صورت دلخواه مي توانيد آب ليمو ترش نيز روي غذاي خود بريزيد.
منبع : ماهنامه تغذيه و سلامتي
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
املت هندی
هميشه كه قرار نيست خانم خانه يك غذاي خارجي بپزد و شما بخوريد. گاهي هم نوبت شماست كه با پخت يك غذاي متفاوت و مربوط به آنور آب، اهل خانه را متعجب و به قول خارجيها سورپرايز كنيد.
پس اگر قرار است امشب خانمتان ديرتر به خانه برسد و شما مسئوليت پخت غذا را برعهده گرفتهايد، آستينها را بالا بزنيد.
نترسيد؛ غذاي سريع و مردانه اين هفته اگرچه خارجي است و به كشور هندوستان تعلق دارد ولي با كمي تغييرات، چيزي شبيه به املت سبزيجات خودمان است؛ با اين تفاوت اصلي كه در آن از گوجه فرنگي خبري نيست.
شما آقايان هم كه هر چقدر غذا پختن بلد نباشيد، پخت انواع و اقسام نيمروها و املتها را ميدانيد. پس نيم ساعت پيش از رسيدن خانمتان به خانه شروع كنيد.
مدت زمان لازم براي آمادهسازي مواد: 10 دقيقه
مدت زمان لازم براي پخت غذا: 20دقيقه
مواد لازم:
- يك عدد پياز كوچك (ريز خرد شود)
- 2 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
- 20 گرم برگ گشنيز تازه
- 4 عدد تخممرغ
- يك قاشق چايخوري سرخالي نمك
- 2 قاشق سوپخوري روغن
- پودر فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه:
1 - پياز، فلفل و گشنيز خرد شده را در كاسه بلوري متوسطي بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد. [شستن ميوه و سبزي]
2 - كاسه بلوري ديگري آماده كنيد و تخممرغها را پس از شكستن در آن، خوب هم بزنيد.
3 - مخلوط پيازي را به تخممرغهاي زده شده اضافه كنيد.
4 - اين مخلوط را با اضافه كردن نمك و كمي فلفل سياه مزهدار كرده و خوب هم بزنيد.
5 - در تابه بزرگي يك قاشق سوپخوري روغن بريزيد و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا روغن خوب داغ شود سپس مايه املت را به يكباره در روغن داغشده بريزيد و در ظرف را بگذاريد تا تخممرغ به اصطلاح خودش را بگيرد.
پس از اينكه قسمت زيرين املت طلاييرنگ شد، با استفاده از كفگير آن را برگردانيد تا روي ديگر آن نيز سرخ شود.
نكته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از كفگير تخت يا ته قاشق روي املت فشار وارد كنيد تا اگر در قسمتهايي از آن، تخممرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بيرون زده و سرخ شود.
6 - در پايان، اين املت هندي را در ظرفي ريخته و همراه كاهو، سالاد يا ترشي تند سرو كنيد.
نكته: همانطور كه ميدانيد اين غذا هندي است، پس اگر شما يا ديگر اهالي خانواده به طعم تند عادت نداريد، ميزان فلفل سبز تند آن را كم كنيد؛ در غير اينصورت علاوه بر فلفلهاي سبز، كمي پودر فلفل قرمز نيز به آن اضافه كنيد
هميشه كه قرار نيست خانم خانه يك غذاي خارجي بپزد و شما بخوريد. گاهي هم نوبت شماست كه با پخت يك غذاي متفاوت و مربوط به آنور آب، اهل خانه را متعجب و به قول خارجيها سورپرايز كنيد.
پس اگر قرار است امشب خانمتان ديرتر به خانه برسد و شما مسئوليت پخت غذا را برعهده گرفتهايد، آستينها را بالا بزنيد.
نترسيد؛ غذاي سريع و مردانه اين هفته اگرچه خارجي است و به كشور هندوستان تعلق دارد ولي با كمي تغييرات، چيزي شبيه به املت سبزيجات خودمان است؛ با اين تفاوت اصلي كه در آن از گوجه فرنگي خبري نيست.
شما آقايان هم كه هر چقدر غذا پختن بلد نباشيد، پخت انواع و اقسام نيمروها و املتها را ميدانيد. پس نيم ساعت پيش از رسيدن خانمتان به خانه شروع كنيد.
مدت زمان لازم براي آمادهسازي مواد: 10 دقيقه
مدت زمان لازم براي پخت غذا: 20دقيقه
مواد لازم:
- يك عدد پياز كوچك (ريز خرد شود)
- 2 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
- 20 گرم برگ گشنيز تازه
- 4 عدد تخممرغ
- يك قاشق چايخوري سرخالي نمك
- 2 قاشق سوپخوري روغن
- پودر فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه:
1 - پياز، فلفل و گشنيز خرد شده را در كاسه بلوري متوسطي بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد. [شستن ميوه و سبزي]
2 - كاسه بلوري ديگري آماده كنيد و تخممرغها را پس از شكستن در آن، خوب هم بزنيد.
3 - مخلوط پيازي را به تخممرغهاي زده شده اضافه كنيد.
4 - اين مخلوط را با اضافه كردن نمك و كمي فلفل سياه مزهدار كرده و خوب هم بزنيد.
5 - در تابه بزرگي يك قاشق سوپخوري روغن بريزيد و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا روغن خوب داغ شود سپس مايه املت را به يكباره در روغن داغشده بريزيد و در ظرف را بگذاريد تا تخممرغ به اصطلاح خودش را بگيرد.
پس از اينكه قسمت زيرين املت طلاييرنگ شد، با استفاده از كفگير آن را برگردانيد تا روي ديگر آن نيز سرخ شود.
نكته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از كفگير تخت يا ته قاشق روي املت فشار وارد كنيد تا اگر در قسمتهايي از آن، تخممرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بيرون زده و سرخ شود.
6 - در پايان، اين املت هندي را در ظرفي ريخته و همراه كاهو، سالاد يا ترشي تند سرو كنيد.
نكته: همانطور كه ميدانيد اين غذا هندي است، پس اگر شما يا ديگر اهالي خانواده به طعم تند عادت نداريد، ميزان فلفل سبز تند آن را كم كنيد؛ در غير اينصورت علاوه بر فلفلهاي سبز، كمي پودر فلفل قرمز نيز به آن اضافه كنيد
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
سوپ بره مراکشی
سوپ اين هفته به يكي از كشورهاي مسلمان آفريقاي شمالي يعني مراكش تعلق دارد. در اين سوپ پروپيمان، انواع و اقسام مواد مغذي و مقوي را ميتوان يافت.
با نيمنگاهي به مواد لازم زير به ادعاي ما پي ميبريد. مواد را آماده كرده و سوپي پرخاصيت درست كنيد.
مواد لازم براي 6 نفر:
- 75 گرم يا يكدوم پيمانه نخود (شب تا صبح خيسانده شود)
- 15 گرم يا يك قاشق سوپخوري كره
- 225 گرم گوشت لخم گوسفند (خورشي خرد شود)
- يك عدد پياز (خرد شود)
- 450 گرم گوجهفرنگي (پوستكنده و خرد شود)
- 20 گرم يا 2 ساقه برگ كرفس (خرد شود)
- 2 قاشق سوپخوري جعفري (خردشود)
- يك قاشق سوپخوري گشنيز تازه (خردشود)
- نصف قاشق چايخوري پودر زنجبيل
- نصف قاشق چايخوري زردچوبه
- يك قاشق چايخوري دارچين آسيابشده
- 5/ 7 پيمانه آب
- 75 گرم يا يك دوم پيمانه عدس
- 75 گرم ماكاروني رشتهاي سوپي (ورميشل)
- 2 عدد زرده تخممرغ [آشنايي با خواص تخممرغ]
- آب يك عدد ليموترش
- نمك و فلفل سياه به ميزان كافي
- چند برگ گشنيز براي تزئين
طرز تهيه:
1 - كره را در قابلمه بزرگي ريخته و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا آب شود، سپس تكههاي گوشت را در كره به مدت 3 تا 4 دقيقه يا تا زماني كه گوشت قهوهايرنگ شود، تفت دهيد.
2 – گوجه فرنگي، برگ كرفس، جعفري، گشنيز و پياز را به همراه ادويهجات شامل زنجبيل، دارچين و زردچوبه اضافه كرده و با نمك و فلفل سياه مزهدار كنيد، سپس آب، عدس و نخود خيسخورده را نيز بيفزاييد.
3 –شعله اجاقگاز را براي مدت 10 دقيقه بالا ببريد تا كف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق برداريد و بيرون بريزيد. پس از آن شعله را كم كرده و اجازه دهيد سوپ روي شعله كم اجاقگاز به مدت 2ساعت يا تا زماني كه نخود و گوشت بپزد، حرارت ببيند.
4 – حالا زمان اضافهكردن ورميشل يا همان رشته سوپي است. پس از آن حدود 10 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا ورميشل نرم شود.
5 – در ظرف ديگري زردههاي تخممرغ را در كمي آبليموترش هم بزنيد و به سوپ اضافه كنيد ولي توجه داشته باشيد كه پس از يكي دو جوش خوردن، سوپ بايد از روي اجاق برداشته شود؛ سپس همينطور هم بزنيد تا غليظ شود.
حالا سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و پس از تزئين با برگهاي گشنيز همراه ليموترش سرو كنيد.
سوپ اين هفته به يكي از كشورهاي مسلمان آفريقاي شمالي يعني مراكش تعلق دارد. در اين سوپ پروپيمان، انواع و اقسام مواد مغذي و مقوي را ميتوان يافت.
با نيمنگاهي به مواد لازم زير به ادعاي ما پي ميبريد. مواد را آماده كرده و سوپي پرخاصيت درست كنيد.
مواد لازم براي 6 نفر:
- 75 گرم يا يكدوم پيمانه نخود (شب تا صبح خيسانده شود)
- 15 گرم يا يك قاشق سوپخوري كره
- 225 گرم گوشت لخم گوسفند (خورشي خرد شود)
- يك عدد پياز (خرد شود)
- 450 گرم گوجهفرنگي (پوستكنده و خرد شود)
- 20 گرم يا 2 ساقه برگ كرفس (خرد شود)
- 2 قاشق سوپخوري جعفري (خردشود)
- يك قاشق سوپخوري گشنيز تازه (خردشود)
- نصف قاشق چايخوري پودر زنجبيل
- نصف قاشق چايخوري زردچوبه
- يك قاشق چايخوري دارچين آسيابشده
- 5/ 7 پيمانه آب
- 75 گرم يا يك دوم پيمانه عدس
- 75 گرم ماكاروني رشتهاي سوپي (ورميشل)
- 2 عدد زرده تخممرغ [آشنايي با خواص تخممرغ]
- آب يك عدد ليموترش
- نمك و فلفل سياه به ميزان كافي
- چند برگ گشنيز براي تزئين
طرز تهيه:
1 - كره را در قابلمه بزرگي ريخته و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا آب شود، سپس تكههاي گوشت را در كره به مدت 3 تا 4 دقيقه يا تا زماني كه گوشت قهوهايرنگ شود، تفت دهيد.
2 – گوجه فرنگي، برگ كرفس، جعفري، گشنيز و پياز را به همراه ادويهجات شامل زنجبيل، دارچين و زردچوبه اضافه كرده و با نمك و فلفل سياه مزهدار كنيد، سپس آب، عدس و نخود خيسخورده را نيز بيفزاييد.
3 –شعله اجاقگاز را براي مدت 10 دقيقه بالا ببريد تا كف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق برداريد و بيرون بريزيد. پس از آن شعله را كم كرده و اجازه دهيد سوپ روي شعله كم اجاقگاز به مدت 2ساعت يا تا زماني كه نخود و گوشت بپزد، حرارت ببيند.
4 – حالا زمان اضافهكردن ورميشل يا همان رشته سوپي است. پس از آن حدود 10 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا ورميشل نرم شود.
5 – در ظرف ديگري زردههاي تخممرغ را در كمي آبليموترش هم بزنيد و به سوپ اضافه كنيد ولي توجه داشته باشيد كه پس از يكي دو جوش خوردن، سوپ بايد از روي اجاق برداشته شود؛ سپس همينطور هم بزنيد تا غليظ شود.
حالا سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و پس از تزئين با برگهاي گشنيز همراه ليموترش سرو كنيد.
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
ته چین اسفناج
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
ماکارونی درشت شکل دار
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
ماکارونی قالبی
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
ماهي سرخ شده
- ماهي قزل آلا 1 عدد
- آرد نخود 2 قاشق غذاخوري
- زنجبيل 0.5قاشق چايخوري
- سير له شده 1 حبه
- پودر فلفل قرمز كمي
- نمك 0.5 قاشق چايخوري
- زردچوبه 0.5 قاشق چايخوري
- آب به ميزان لازم
- روغن 4 قاشق غذاخوري
- ادويه انارگلي 1 قاشق مرباخوري (در صورت تمايل به جاي اين ادويه مي توانيد از اناردون (دانه هاي خشك و ساييده شده انارهاي ترش مزه) كه در شمال كشورمان به وفور يافت مي شود، استفاده كنيد.)
- برگهاي تازه گشنيز ريز شده 1 قاشق غذاخوري
- برنج پخته شده براي صرف غذا
طرز تهيه:
ماهي قزل آلا را پاك كرده محتويات شكم را خارج و سر و باله ها را زده و با چاقو از قسمت دم به طرف سر مي كشيم تا فلس هاي آن جدا گردد. سپس آن را كاملاً تميز مي شوييم.
ظرف بزرگ و پهني كه كل ماهي در آن جاي بگيرد، را انتخاب كرده و آرد نخود، زنجبيل، سير، پودر فلفل قرمز، نمك، زردچوبه و انارگلي و گشنيز تازه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط مي كنيم. آب را ذره ذره اضافه مي كنيم تا خمير سفتي بدست آيد.
ماهي را از تمام قسمتها شامل پشت و رو و داخل شكم به اين خمير آغشته مي كنيم. روغن را داغ كرده و سپس زير حرارت را ملايم مي كنيم ماهي را در روغن سرخ مي كنيم. بايستي درب ماهي تابه را ببنديم. وقتي دو طرف را سرخ كرديم كمي آب به اندازه يك استكان ريخته و همچنان درب ماهي تابه بايستي بسته باشد. خميري كه در ابتدا به ماهي آغشته كرده بوديم همراه آبي كه بعداً اضافه شده بود، اطراف ماهي تبديل به سس خوشمزه اي مي شود كه هم كاملاً به خورد ماهي رفته و هم در هنگام صرف غذا روي ماهي مي ريزيم و به سر سفره مي آوريم.
اين ماهي بسيار لذيذ را مي توان با پيازچه و جعفري تازه تزئین كرد.
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
سوپ قارچ
مواد لازم براي 3 نفر:
طرز تهيه:
ابتدا پياز را نگيني كرده و در روغن تفت مي دهيم تا سبك شود دقت كنيد كه براي سوپ ها پياز نبايستي طلايي شده و خيلي تفت بخورد بلكه فقط كمي سبك شود. سپس قارچ ها را كه عمودي برش داده ايم به پياز اضافه كرده و تفت كمي مي دهيم. سپس ديگر مواد، هويج، سيب زميني، مرغ، جعفري، نعناع خشك، رب، نمك، ادويه و فلفل را اضافه مي كنيم. بايستي كاملاً به روغن بيفتد. 2 الي 3 ليوان آب اضافه كرده و بعد از بجوش آمدن زير شعله را كم مي كنيم. سوپ قارچ بايستي كمي غليظ باشد و مي توان با آب ليمو يا آب نارنج ميل كرد
مواد لازم براي 3 نفر:
- قارچ 4 تا 5 عدد
- سيب زميني 1 عدد به صورت نگيني خرد شده
- بال و گردن مرغ 1عدد
- هويج 1 عدد پياز خرد شده به صورت نگيني
- جعفري و نعناع خشك به ميزان دلخواه
- رب گوجه فرنگي 1 قاشق
- نمك، ادويه و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را نگيني كرده و در روغن تفت مي دهيم تا سبك شود دقت كنيد كه براي سوپ ها پياز نبايستي طلايي شده و خيلي تفت بخورد بلكه فقط كمي سبك شود. سپس قارچ ها را كه عمودي برش داده ايم به پياز اضافه كرده و تفت كمي مي دهيم. سپس ديگر مواد، هويج، سيب زميني، مرغ، جعفري، نعناع خشك، رب، نمك، ادويه و فلفل را اضافه مي كنيم. بايستي كاملاً به روغن بيفتد. 2 الي 3 ليوان آب اضافه كرده و بعد از بجوش آمدن زير شعله را كم مي كنيم. سوپ قارچ بايستي كمي غليظ باشد و مي توان با آب ليمو يا آب نارنج ميل كرد
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
سوپ شلغم
مواد لازم:
- شلغم نگيني خرد شده 2 عدد
- هويج نگيني خرد شده 2 عدد
- كلم برگ سفيد 2 پيمانه
- مرغ 200 گرم
- آرد 2 قاشق غذاخوري
- پياز نگيني خرد شده 1 عدد
- آب مرغ 2 ليوان
- سبزي گشنيز 200 گرم
- جوپرك 1 پيمانه
- كره 100 گرم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا قابلمه را گرم كنيد بعد كره را در قابلمه انداخته تا باز شود، نبايستي كره بسوزد. پياز را تفت دهيد در حدي كه آبش گرفته شود. در سوپ ها معمولاً پياز را طلايي نمي كنند و فقط در حدي كه پياز سبك شود. شلغم، هويج و كلم برگ سفيد را به پياز اضافه كنيد همين طور نمك و فلفل را بريزيد و بگذاريد با 3 ليوان آب بپزد. سبزي را بعد از 20 دقيقه اضافه كنيد. و درب قابلمه را نبنديد وگرنه رنگ سبزي تغيير مي كند. بعد از سبزي جوپرك را اضافه كنيد.
مرغ را با كرفس، پياز، سير و هويج بپزيد و مرغ را ريش ريش كرده يا با قيچي آشپزخانه به قطعات كوچكي ببريد و بدون اين مواد به سوپ اضافه كنيد. در صورت تمايل مي توانيد به جاي مرغ از بال و گردن مرغ هم استفاده كنيد.
براي طعم بهتر و ايجاد لعاب مي توانيد آرد گندم و آرد برنج را مخلوط كرده در آب سرد حل كنيد و در 10 دقيقه آخر پخت، آرد را همراه آب مرغ به سوپ اضافه كنيد.
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
رد: آشپزی ...
كباب كوبيده
مواد لازم:
- گوشت قسمت سردست چرخ كرده خيلي نرم 1كيلوگرم
- پياز متوسط 1 عدد
- آرد سفيد يا خرده نان 1/4 پيمانه
- تخم مرغ 1عدد
- زردچوبه، نمك، فلفل و آبليمو در صورت دلخواه
- سيخ كباب 10 تا 12 عدد
طرز تهيه:
گوشت را دو بار چرخ كنيد.
پياز را رنده كرده و آبش را كاملاً بگيريد.
همه مواد را به خوبي مخلوط كنيد و بگذاريد چند ساعت در يخچال بماند. هر چه مايع سردتر باشد بهتر به سيخها مي چسبد و از آن جدا نمي شود و نمي ريزد.
اين مخلوط مواد را به 10 تا 12 قسمت تقسيم كرده و هر تكه را به دور سيخهاي كباب بچسبانيد.
سيخها را به فاصله چند اينچ دورتر از زغالها بر روي گوشت كباب كن قرار دهيد و آنها را مدام بچرخانيد تا همه جاي آن پخته شود.
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
aram- مدیر ارشد اجتماعی و موضوعی
-
تعداد پستها : 750
متن يا شعر مورد علاقه : اگر تو نباشی ، بهانه های من تمام می شوند !چیزی بگو ، دیری ست پشت این پنجره های نیمه باز به انتظار نشسته ام !
Registration date : 2008-11-16
ماتریکس دی ال :: عمومي :: زير يك سقف
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد